Algemene informatie.

Bedrijven zijn in Nederland verplicht een bepaalde zekerheid te stellen naar de klanten toe. In dit geval heeft Meubelreinigingen een verzekering voor eventuele schade. Echter geldt dit alleen omtrent schade dat wordt gemaakt door de specialist, wat niks te maken heeft met het gereinigde meublement. Dit wordt niet gedekt in de verzekering omdat het in sommige gevallen niet aan meubelreinigingen te verwijten valt dat een meublement niet schoon wordt. Omdat meubelreinigingen werkt met water, kan het zijn dat eventuele nare geuren toenemen. Ook zit valt niet binnen de verzekering.

Aansprakelijkheid Meubelreinigingen. 

Meubelreinigingen is niet aansprakelijk wanneer een meublement niet voldoende schoon gemaakt wordt. Uiteraard zullen wij wel uit service indien nodig nog een tweede keer terugkomen om de reiniging opnieuw uit te voeren. Helaas is het voor elk schoonmaak bedrijf niet altijd haalbaar 100% alle vlekken of geuren te verwijderen.

Eigen risico.

Wanneer wij een meublement reinigen, kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat een meublement niet helemaal schoon wordt, of de vlek / geur groter wordt dan voorheen. in  dit geval is het op eigen risico, ook hier kan Meubelreinigingen niet aansprakelijk voor worden gesteld. Wederom zal Meubelreinigingen wel kijken naar een eventuele oplossing indien mogelijk.

 

Schade aan uw overige meublementen ?

Gelukkig hebben wij het nog nooit mee hoeven maken, maar het kan voorkomen dat de specialist(en) schade maken tijdens de reiniging. Denk hierbij aan het omstoten van een kostbare vaas? In dit geval is meubelreinigingen verzekerd, en zullen alle kosten uiteraard z.s.m worden vergoed. Tevens bieden wij uit service een 50% kortingscode aan, welke u kunt verzilveren op uw eerst volgende afspraak.