Eetkamer stoelen reinigen.

In veel huizen staan mooie eetkamerstoelen. Meestal van stoffen als alcantara, katoen of leer. Stoffen die door gebruik vuil worden. Er wordt met vuile en vette handen aangezeten en er wordt gemorst. Met vuile plekken als gevolg.

De mooie stoelen verliezen hun glans en zijn na verloop van tijd niet meer toonbaar. Nieuwe kopen is een optie maar u kunt ook denken aan reiniging, Dit is gemiddeld 6 tot 8x goedkoper. Ze zullen er echt van opknappen. En door een goede regelmatige reiniging zal de stoffering ook minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden.

Voor vervuilde gestoffeerde eetkamerstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten.

Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden.

Wij zuigen het vuil, stof, en water met een zeer krachtige machine uit de stoelen. In tegenstelling tot veel andere methoden zijn uw stoelen binnen 1 tot 2 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans. 

Prijs :

We vinden het belangrijk om transparant te zijn in de kosten, en toch kwalitatief gericht te werk te gaan. Daarom maken we deze kosten graag van te voren duidelijk aan u. 
Klik op onderstaande button, voor een overzicht van onze prijzenlijst.