Wij reinigen uw meublementen bij u thuis! Wilt u weten wat voor diensten wij aanbieden? Bekijk dan hier ons overzicht.

Bankstellen reiningen.

Tv kijken? Gezellig een feestje thuis, Of met een dekentje op de bank liggen. Een bankstel is het meest gebruikte meublement in uw huis, Logisch dat er misschien vervelende vlekjes in de bankstel zitten.

Eetkamerstoelen reinigen.

Zit je heerlijk aan een bord spaghetti, valt er tomatensaus op je prachtige stoelbekleding. Vervelend, want deze vlekken krijgt u er misschien niet in 1 keer uit. Gelukkig zijn wij er ook nog. Wij herstellen uw meublementen in mum van tijd van oud, naar nieuw! 

Leer (bekleding) reinigen.

Bekleding van leer, In de showroom was het zo mooi om te zien, maar na enkele jaren vertoont hij verouderingsplekken, dit is erg vervelend, maar u bent bij ons aan het juiste adres! Wij herstellen zo goed als wij kunnen de krassen, kreukels, en beschadigingen, en wij laten het leer weer glimmen! 

Kantoor meublementen reinigen.

Of het nu bureaustoelen zijn of vergaderstoelen. Het is zinvol om een periodieke dieptereiniging uit te voeren.  Zijn ze daarna weer schoon en fris. Natuurlijk ook voor stoelen in wachtkamers ed. Dit zelfde geldt ook voor het tapijt in uw kantoor, of vloerkleden/matten in de wachtruimte.

Gestoffeerde trap reinigen.

Een bevuilde trap is natuurlijk misschien wel het grootste doorn in het oog voor elk gezinslid. Zeker omdat je de trap minstens 3 tot 4 keer per dag gebruikt.  En laten wij nou net toevallig de goedkoopste zijn van heel Nederland in trapreinigingen! Wacht niet langer, en bel ons snel :-)

Autobekleding reinigen

Ja, het overkomt ons allemaal. Vochtplekken door je lieve viervoeter, of lekkage. En nog maar te zwijgen over je MCDonalds saus van afgelopen weekend. Het is niet voor niets dat 65% van onze klanten hun auto laten reinigen door meubelreinigingen.nl