Hoeveel sterren geeft u ons? 1 is Slecht, 5 is Geweldig.

Rating: 4.0909090909091 sterren
110 stemmenWilt u uw ervaringen met ons delen? Dat kan hier! Laat gerust uw mening achter, ook leuk voor andere klanten om te zien hoe u onze diensten heeft ervaren. 

Wat vind u van Meubelreinigingen? Laat het ons weten! 

Reactie plaatsen

Reacties

Mo
3 maanden geleden

Als je niet tevreden bent met het eindresultaat belt de afd kkachtenafhandeling keurig op om te zoeken naar n oplossing. Vervolgens wordt de klacht doorgespeeld naar de eigenaar jack. Deze heer is niet van plan om ook maar iets te doen aan de kkaxht!! Gevalletje jammer maar helaas. 250 euro weggegooid en het interesseerd hem geen reet!!! Niet eens de moeite nemen om even te bellen maar je verschuilen achter een kut mail. Ga NIET in zee met dit bedrijf!!!

Nico van der Borg
een jaar geleden

De bekleding van mijn Opel Zafira is gereinigd. Wat een ongelooflijk resultaat! Hij was van binnen goed vuil. Dikke kringen erin, het vuil zat erg diep. Ik dacht komt dat ooit goed? Ja! Zo goed als nieuw gewoon. Echt niet verwacht! De mannen waren vriendelijk in de omgang en hebben als service de deurbekleding en dasboard gereinigd.

Helemaal tevreden.

Celine Dranger
2 jaar geleden

Professioneel en goed. Ik heb twee auto’s laten reinigen door deze heren en die zien er top uit. AANRADER

Karin
2 jaar geleden

Inderdaad het goedkoopste bedrijf, zoals beloofd, maar ze doen zeker niet onder! De resultaten zijn super.

Axiandro berovic
2 jaar geleden

Een zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf

Garage Hoekstra
2 jaar geleden

Wij doen al ruim een jaar zaken met deze mannen. Wat ons betreft echt een aanrader. Service en kwaliteiten zijn uitstekend.

johanne
2 jaar geleden

mijn bankstel is gewoon weer als nieuw!!!! jack ontzettend bedankt voor jullie inzet.

met vriendelijke groet Johanne de vries

David
2 jaar geleden

Tevreden over deze mannen, helaas het gewenste resultaat niet in één keer bereikt, dus de mannen waren bijna een anderhalf uur bezig. Het resultaat is beter dan verwacht.

Meubelreinigingen
2 jaar geleden

Bedankt voor uw bericht.
Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent, ondanks het resultaat niet in één keer haalbaar was. Soms kan het voorkomen dat wij een reiniging nogmaals moeten uitvoeren. Gelukkig komt dit normaliter zeer zelden voor. Wij hopen u in de toekomst nog eens te zien.

Met vriendelijke groet.
Robert van Meubelreinigingen.

Xavier
2 jaar geleden

Door de reiniging wordt de bankstel iets lichter, (oude staat)
Helaas is dit mij niet vooraf gemeld. Ik ben verder wel erg tevreden over dit bedrijf en alle vlekken zijn er uit. Ik had de meubels eigenlijk al opgegeven ik ben heel erg blij.

Petra
2 jaar geleden

Vorige keer waren ze keurig optijd vandaag helaas niet. gelukkig is het resultaat wel prima en heb ik weer een zo goed als nieuw uitziende bankstel. Tevreden!

Bas
2 jaar geleden

Wat vervelend om te horen dat de specialisten te laat aanwezig waren. Hopelijk heeft u hier niet een al te grote hinder aan ondervonden? Ik ben blij om te lezen dat het resultaat toch naar wens is.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf.
En dat u een recensie heeft achtergelaten.

Met vriendelijke groet.
Bas,
Meubelreinigingen.