Bankreiniging. Reiniging waar het hele gezin wat aan heeft!!

Bij Meubelreinigingen specialiseren wij ons in het in ere herstellen van de schoonheid, vitaliteit en de originele frisheid van uw meubelen. 
Uw bankstel is daar één van.

Vlekken uit bank verwijderen

We kunnen in bijna iedere situatie vlekken verwijderen uit uw bank. We doen dit met de meest geavanceerde middelen. Uiteraard reinigen we de bank zonder deze te beschadigen. Dit doen we meestal aan de hand van stoom. Door de warme stoom wordt de weerstand van de vlekken in uw bank lager en zijn we in staat de bank grondig te reinigen. Zo wordt niet alleen het oppervlak meegenomen, maar ook de vezels die onderliggend zijn. De bank kan daarmee volledig schoongemaakt worden!
Ook kan het zijn dat wij gebruik maken van een zeer krachtige zuigmachine met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Het resultaat in beide optie's zijn het zelfde.

 

Als uw bank niet vies is door één of meerdere vlekken, maar helemaal gereinigd moet worden bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij reinigen uw bankstel. Gestoffeerde bankstellen reinigen we met behulp van koolzuur. Dit worden microscopische koolzuurbelletjes gebruikt die het vuil in de bank naar de oppervlakte brengen waarna de bank gereinigd kan worden. Deze manier van bankstellen reinigen werkt dus als het ware van binnenuit.

Uiteraard reinigen we de bank in zijn geheel. Het blijft niet beperkt tot de zitvlakken. De leuning en armsteunen van de bank worden ook intensief gereinigd.

 

Wat voor bankstellen reinigen wij? 

We beperken ons hierbij niet tot een aantal stoffen, u kunt bij ons terecht voor ieder bankstel dat u wilt laten reinigen. Een greep uit de stoffen waar wij gespecialiseerd in zijn:

  • - Leren banken. 
    - Stoffen banken.
  • - Synthetische banken.

Ook banken die gemaakt zijn uit combinaties van deze soorten stoffen kunnen wij voor u reinigen.


Beschermlaag op uw bankstel. 

Wij brengen na de reiniging een vuilafstotende beschermlaag aan op uw meubel. Hierdoor zijn vlekken in de toekomst gemakkelijker te verwijderen en blijft de bank langer mooi. Zo geniet u nog langer van uw schone bank.

Prijs :

We vinden het belangrijk om transparant te zijn in de kosten, en toch kwalitatief gericht te werk te gaan. Daarom maken we deze kosten graag van te voren duidelijk aan u. 
Klik op onderstaande button, voor een overzicht van onze prijzenlijst.