Leren bekleding (bankstellen, autostoelen, of kleding)

 de reinigingswereld vormt het leer reinigen een hele specialisatie op zich. Leren bekleding heeft een unieke uitstraling en staat garant voor jarenlang plezier, maar het schoonmaken is vaak erg lastig. Leer reinigen met water is niet aan te raden, want hierdoor kan het verkleuren, uitdrogen en zelfs barsten. Zonde, want leren bekleding is vaak niet goedkoop in aanschaf. Geef het leer daarom de zorg en aandacht die hij verdiend en laat je leer reinigen door Meubelreinigingen.

Behalve op het gebied van leer reinigen helpt Meubelreinigingen je ook graag met het schoonmaken van uw suède bekleding. Speciale reinigingsprogramma’s zorgen er niet alleen voor dat al het vuil verdwijnt, maar ook dat je bekleding er keurig uit blijft zien. Of het nu om je bankstel, autostoel, of (motor)kleding gaat... Meubelreinigingen zorgt er graag voor dat de meublementen of kledingstukken er 50x beter uitziet! (Minder beschadigingen, minder kreukels, meer glans!)

Prijs :

We vinden het belangrijk om transparant te zijn in de kosten, en toch kwalitatief gericht te werk te gaan. Daarom maken we deze kosten graag van te voren duidelijk aan u. 
Klik op onderstaande button, voor een overzicht van onze prijzenlijst.