Kantoormeubilair reinigen

Bureaustoelen schoonmaken en vergaderstoelen schoonmaken doen wij al meer dan 28 jaar voor bedrijven, overheidsgebouwen, zorgcentra en instellingen. Wij reinigen alle soorten stoffen kantoor meubels zoals bureaustoelen, vergaderstoelen en stoffen meubels van bijvoorbeeld de ontvangstruimte of de business ruimte in het voetbal stadion. Bureaustoelen en vergaderstoelen worden na verloop van tijd smoezelig en vuil. Zeker omdat veel werknemers met grote regelmatig eten op hun werkplek. Het schoonmaken van de bureaustoelen en andere gestoffeerde meubels doen wij veelal op locatie. Indien gewenst in de avonduren of het weekend. De droogtijd is zeer snel. Meestal kunnen de stoelen de volgende werkdag gewoon weer gebruikt worden.  Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat. Wij garanderen een perfecte uitvoering door goed opgeleide vakmensen. 

Stoffen kantoor meubilair reinigen wij zorgeloos - zonder gevaar, krimp of verkleuringen.

Stoffen kantoormeubilair reinigen wij met het unieke en zeer krachtige reinigingsmachine. Een veilige reiniging zonder gevaar op krimp of verkleuring van de stof. Wij gebruiken een zacht (milieuvriendelijk) neutraal reinigingsmiddel waarmee we de stoffen stoelen voorbehandelen. Aansluitend zullen wij met behulp van de sproei-extractie methode de stoffering grondig en diep reinigen. De niet stoffen delen van de stoel zullen  ook schoongemaakt worden. Zo zal de hele bureaustoel er weer fris en netjes uit zien.  

Bureaustoelen hebben de eigenschap om fijn stof vast te houden en te verbergen waardoor het niet zichtbaar is. Hierdoor wordt vaak onderhoud, zoals stofzuigen, uitgesteld of helemaal niet gedaan. Het gevolg kan zijn dat de stoffering van de bureaustoelen vol zit met allergenen. Deze allergenen zullen vroeg of laat uitwerking hebben op de gezondheid van de medewerkers. Voor een gezonde werkomgeving is het dus zeker belangrijk dat ook de bureaustoelen regelmatig gereinigd worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer wij u bureaustoelen schoonmaken gemiddeld 98% van de algemene allergenen uit de stoffering verwijderd worden. 

Bureaustoelen impregneren

Nadat wij u bureaustoelen of ander stoffen kantoor meubilair gereinigd hebben kunnen wij een extra vuilwerende laag op de stof aanbrengen. Het voordeel van het impregneren van de stoffering is dat nieuwe vlekken makkelijk en eenvoudig te verwijderen zijn. Een vuilwerende laag is veilig en niet zichtbaar. Door de stoffering te impregneren wordt verder onderhoud makkelijker en de levensduur van de stoffen kantoor meubels verlengd. 

 

Prijs :

We vinden het belangrijk om transparant te zijn in de kosten, en toch kwalitatief gericht te werk te gaan. Daarom maken we deze kosten graag van te voren duidelijk aan u. 
Klik op onderstaande button, voor een overzicht van onze prijzenlijst.